Bakkerij & proef-lokaal

Over Paais

De lekkerste taarten van het Noorden eet je bij Paais. In de bakkerij, een heuse taartenfabriek zijn onze eigen bakkers al voor dag en dauw aan de slag. Elke dag weer vers gebakken taart en als framboos op de cake met liefde gegarneerd. Kom je proeven in ons proeflokaal of shoppen in onze bakkerij?

Bakkerij en proef-lokaal

Ontbijten of lunchen buiten de deur met een kop écht lekkere koffie en een dikke punt taart erbij? Kom proeven in ons Proef-lokaal aan ‘de Oude Kijk’, één van de leukste winkelstraten van Groningen. 

Alle taarten en koeken en andere lekkernijen worden door onze eigen bakkers vers gebakken, waarbij we werken met alleen de lekkerste lokale ingrediënten.

Wil je met eigen ogen zien hoe onze bakkers dat doen? Bezoek dan onze bakkerij in Peize. 

Wil jij thuis of op het werk ook genieten van onze heerlijke taarten of onze ontbijtjes? Dat kan! Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriet. Wij brengen met alle liefde ook al ons lekkers bij je thuis!

Wil je de taarten van Paais proeven? Kom langs bij P.S., ons proeflokaal aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat

Paais bakkerij

Onze bakkers bakken alles zelf en naar eigen recept. Natuurlijk met de lekkerste lokale ingrediënten. Zo vraagt elke punt om een hapje! Want zeg nou zelf, de geur van versgebakken taarten, cakes en koeken brengt je toch gelijk weer terug aan grootmoeders keukentafel?

Wil je ook genieten van onze lekkernijen? Kom langs in Peize of geniet in ons Proef-lokaal in Groningen!

Proef-lokaal: P.S.

Wil je de taarten van Paais proeven? Kom langs bij P.S., ons proeflokaal aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Naast verse eigen baksels recht uit onze oven, smul je hier van de lekkerste koffie van Single Estate. Eerlijk en puur, kwaliteit die je kunt proeven.

Geen taart is compleet zonder een kopje thee. Of je nu van groen of wit houdt, van rooibos tot verse munt of een gember-combinatie. Met de theeën van YourDailyTeaCup sip je rustig een vrije middag door.

Kom je snel een warm kopje drinken bij P.S.?