Werken bij Paais

Heb jij een passie voor lokale lekkernijen en een echt horeca hart? Loop dan eens bij ons binnen! We hebben een eigen Proef-lokaal in één van de mooiste straten van Groningen en een eigen bakkerij in Peize.

Vacature

Peize of Groningen

Koffies maken, klanten helpen. high tea verzorgen. Werken bij Paais is afwisselend. Het ene moment maak je de lekkerste koffies en het andere moment maak je voor gasten een heerlijke lunch klaar. De hele dag staat de gast centraal en we doen er alles aan om ze zo veel mogelijk in de watten te leggen. We werken met veel lokale producten en alle taarten en koeken komen uit eigen bakkerij.

Op dit moment hebben we geen vacatures, denk jij dat je bij ons past? Stuur dan vooral je open sollicitatie naar ons toe, wie weet!

Kennismaken?

Zie je het zitten om ons team te komen versterken? Dan leren we je graag kennen. Voor een kennismakingsgesprek verzoeken we je te mailen naar info@paais.nl wil je gewoon eens kijken hoe het er aan toe gaat? Loop dan binnen en trek vooral even een van onze collega’s aan de jas.